Rólunk mondták, írták

„Ovis kisfiam nyári felügyelete bizony nagyon nagy gondot okozott, amikor bezárt augusztusban 4 hétre az ovi. “Betelepültként” nem volt kéznél sem nagyszülő, sem egyéb segítségünkre siető rokon, és szabadsággal sem tudtuk megoldani a problémát, így elkezdtem érdeklődni, hogy lenne-e valaki, aki vállal gyermekfelügyeletet. Nem találtam vállalkozót, viszont egyre többen emlegették az akkortájt induló családi napközit, vagyis a csaná-t.

Felvettem velük a kapcsolatot, megérdeklődtem a lehetőségeket, s ezzel aztán meg is oldódott a problémám. Vihettem kora reggel, hozhattam késő délután, ott hagyhattam csak délelőttre, minden megoldható volt. Az ovi közben újra kinyitott, így kisfiam is visszatért oda. De nem tudunk minden délután érte menni, így ismét a csana segített, s segít azóta is folyamatosan: elviszik az oviból, s vigyáznak rá addig, amíg érte nem tudunk menni.

Azt mondtam “vigyáznak rá” – sokkal többről van szó.  Nem pusztán gyerek-felügyeletet találtam, hanem nagyon sok szeretetet, kedvességet, odafigyelést, biztonságot, valóban családias légkört, amit a mindig mosolygós gondozónéni, Kata és a házigazda Vikica biztosít. S természetesen a játszótársakról, a gyerekekről sem feledkezhetünk meg.

Mindenkinek őszinte szívvel és szeretettel ajánlom a családi napközit 🙂

Sisak Edit

Csákánydoroszló”